Bedrijvenpower.nlDienstverlenende bedrijven

Goedkope zakelijke diensten online regelen voor uw bedrijf

Zoek de beste en goedkoopste dienstverlenende bedrijven voor alle activiteiten die geen core business van uw bedrijf zijn. Huur specialisten op het gebied van vertalingen, juridisch advies, maar ook glazenwassers of groenvoorziening. Kleine dienstverlendende bedrijven zijn flexibel, goedkoper en kunnen snel schakelen wanneer u ze nodig hebt.

Bedrijvenpower.nl > Dienstverlenende bedrijven

 
Winkels Dienstverlenende bedrijven Informatieve websites Personeel
 

Backup bestanden cloud

Bestanden Backup Cloud VeiligIeder bedrijf heeft onmisbare bestanden die in geval van inbraak, brand, waterschade of andere storingen snel teruggezet moeten worden.

Zorg dat deze bestanden veilig opgeslagen zijn in de cloud bij een betrouwbare partij zoals Porton.

U kunt uw bestanden snel en eenvoudig terughalen naar alle mogelijke devices waar nodig, zodat u snel weer door kunt met uw activiteiten.

 

Juridische hulp

Vrouwe JustitiaEen bedrijfsadvocaat full time in dienst hebben is duur en u heeft vaak niet genoeg werk voor een volledige baan.

De juridische helpdesk is een ideale oplossing. U sluit een abonnement af waarmee u toegang krijgt tot de helpdesk waar professionele en kundige medewerkers u snel verder helpen met de ad hoc jurididsche problemen die u in uw dagelijkse bezigheden kunt tegenkomen.

 

Administratie & boekhouding

Online Boekhouden Administratie BoekhoudsoftwareBij ieder bedrijf gaat het uiteindelijk om de 'bottom line' Wat blijft er iedere maand onder de streep over van de opbrengsten en de kosten.

Niet iedereen wordt even blij van het rekenen met cijfers, daarom zijn er speciale bedrijven en handige software pakketten waarmee de boekhouding van je bedrijf een stuk eenvoudiger wordt.

 

Bedrijvencheck

Wilt u weten met wie u zaken doet? Is het bedrijf betrouwbaar, kredietwaardig en wat voor geschiedenis heeft het?

Er zijn verschillende manieren om u daarover te informeren, zodat u niet voor verrassingen komt te staan als u die grote order sluit of dat langlopende contract tekent.

Zo kunt u bijvoorbeeld een standaard uittreksel van de Kamer van Koophandel vragen, of een uitgebreid bedrijfstoetsing rapport.

In tijden van financiële crisis is zeker de betrouwbaarheid en kredietwaardigheid van uw zakenpartners erg belangrijk. Een goede voobereiding is het halve werk.

 

Lease-auto's

Lease Auto's Prijzen VergelijkenIn tijden van economische crisis is het in eigen beheer houden van een wagenpark een kostbare en riskante zaak. Door auto's en bedrijfswagens te leasen, heeft wel de lusten, maar niet de lasten die dit met zich meebrengt.

U kunt 1 of meerdere auto's leasen, alleen voor uw verkopers of management personeel. Maar ook bedrijfswages voor servicemonteurs en reparatiediensten zijn via het lease concept te regelen.

 

Zakelijke telefonie

Het telefoonverkeer onder collega's kan veel goedkoper met de juiste zakelijke abonnementen. Bellen naa eigen nummers is vaak gratis of vele malen voordeliger dan bij een standaard telefonie abonnement.

 

Bezwaar WOZ aanslag

Heeft u voor uw zakelijke pand een te hoge WOZ aanslag gekregen? Bezwaar maken loont. Er zijn diverse partijen die u kunnen helpen bij het succesvol aanvechten van een te hoge WOZ aanslag.

 • Previcus - bezwaar maken tegen te hoge WOZ aanslag / WOZ beschikking
 

Luchtzuivering

Een goed leefklimaat verhoogt de productiviteit op kantoor. Een slechte luchtkwaliteit zorg voor hoofdpijn, misselijkheid en misschien wel een sick building syndrome.

Zorg voor de optimale werkomstandigheden en laat gespecialiseerde bedrijven uw luchtkwaliteit verzorgen.

 
 

Pensioenregelingen

Webhosting Servers WebsiteAls je een eigen zaak hebt, is het belangrijk om je pensioen te regelen. Voor ZZP-ers, eenmanszaken, BV of NV's, als (directeur) / eigenaar / DGA is het wijs om met de juiste producten je pensioen veilig te stellen.,

 • Brand New Day
  • Beleggingsrekening
   Gouden handdruk
   Hypotheekrekening
   Kinderrekening
   Overlijdensrisicoverzekering
   Overstappen
   Pensioen via je werkgever
   Pensioenrekening-beleggen
   Pensioenrekening-sparen
   Spaarrekening
   ZZP Pensioen
 

Webhosting

Webhosting Servers WebsiteIeder bedrijf heeft tegenwoordig een of meerdere websites. De juiste domeinnaam registreren en een website laten bouwen kan vaak bij een webhosting partij, waardoor u voordelig uit bent en profiteert van korte communicatie lijnen.

 

Domeinnamen

Een goede website begint met een goede domeinnaam. Niet altijd is een nieuwe domeinnaam even handig en kun je beter een bestaand domein overnemen.

Voordeel hiervan is de bekendheid van de naam, het verkeer dat het domein al heeft en vaak zijn het makkelijker te onthouden namen.

Kijk bij de online domeinnaam veilingen naar koopjes van leuke domeinnamen voor uw nieuwe concept.

 

Een eigen webshop

Wanneer u producten wilt verkopen op internet, dan is een website zonder webshop een absolute no-go.

Heeft u zelf weinig kennis en verstand van techniek, dan zijn er simpele software pakketten of online diensten waarmee u eenvoudig en snel een eerste webwinkel online kunt zetten.

Binnen enkele tellen verkoopt u over heel de wereld uw producten. U kunt zelf bepalen hoe uitgebreid u het pakket neemt en welke diensten (betalen, afleveren, etc) u wel of niet zelf in de hand houdt.

 

E-mail marketing

Met een goede e-mai nieuwsbrief kunt u bestaande klanten overhalen om meer te besteden, op de hoogte houden en betrokken houden bij uw bedrijf.

Voor een goedkope oplossing voor uw e-mail database en e-mail nieuwsbrieven zijn er verschillende partijen die u daarbij kunnen helpen.

Betaalbare e-mail campagnes en digitale mailings laten verzorgen voor kleine en grote bedrijven.

 

Online marketing

Online marketing is onmisbaar in deze moderne tijden. Met speciale acties via Facebook, Twitter en andere sociale media kunt u vele nieuwe en bestaande klanten bereiken.

 • Ponck SEO optimalisatie

Er zijn meerdere gespecialiseerde partijen die zaken uit handen kunnen nemen en gericht zijn op specifieke onderdelen binnen online marketing.

 

Vertaalbureaus

Vertaalbureaus Vertaaldiensten Online VertalenVeel bedrijven werken internationaal over de grens en met de komst van internet worden ook steeds meer websites voor bezoekers vanuit het buitenland aangepast.

Maak gebruik van professionele en goedkope vertaalbureaus via internet om uw teksten snel, professioneel en goedkoop te laten vertalen.

 
 

Cadeautjes bezorgen

Zakelijke Cadeaus Bloemen Boeketten BedrijvenEen mooi boeket voor een jubilaris, een personeelslid dat afscheid neemt of een leuke attentie tijdens secretaressedag. Er zijn tal van online bloemen- en cadeauwinkels die het voor u een stuk makkelijker maken om iets leuks en origineels te geven tegen een betaalbare prijs.

 • Bloemenzaak
 • Boeketcadeau
  • Heliumballonnen
   Wijncadeau
   Champagne
   Chocolade
   Fruitmanden
   Bloementaarten
   Buitenland
   Goede doelen
   Secretaressedag
 

Hotels

Voor een zakenreis in binnen of buitenland is een goed hoten onontbeerlijk. Het bespaart in de reiskosten en u bent goed uitgerust en voorbereid voor uw vergadering of meeting doordat u dichtbij de vergadercentra kunt boeken.

 

Draadloos internet

Veel accountmanagers en personeel buitendienst zijn gebaat bij een draadloze internet verbinding wanneer ze onderweg zijn. Even de e-mail checken, bestanden doorsturen en de laatste gegevens invoeren. Met een voordelig draadloos internetabonnement kunnen zij mobiel internetten met hun laptop.

 

Maaltijdservices

's avonds laat overwerken of een ingelaste vergadering waardoor je niet van het kantoor weg kunt. Met de online maaltijdservices kunt u voor uzelf en uw personeel gemakkelijk online een maaltijd bestellen die op kantoor afgeleverd wordt.

Er zijn allerlei soorten restaurants aangesloten. Van pizzeria, tot franse keuken, van chinees tot thais, het aanbod is enorm.

Bestel online voldoende eten en drinken, want op een lege maag is het slecht doorwerken.

 

Zakelijke creditcards

Met een zakelijke creditcard voor uw bedrijf, kunt u bijna overal ter wereld betalen zonder 'gedoe' met lokale valuta, betalingssystem of inlogapparaatjes.

Vraag een zakelijke creditcard aan voor uzelf of uw personeel en ervaar het gemak van overal kunnen betalen met zekerheid en verzekering tegen verkeerde of foutieve betalingen.

 

Zakelijk krediet

Bedrijfskredieten Goedkope Bedrijfsleningen AanvragenVoor beginnende en kleinere bedrijven is het niet altijd makkelijk om aan voldoende krediet te komen, juist in situaties dat u het als bedrijf hard nodig heeft.

Bij MKB bedrijfskrediet kunt u eenvoudig kijken of u in aanmerking komt voor een zakelijk krediet.